Om

DJI Phantom 4 Pro

DJI Phantom 4 Pro. Kamerasensorn på 1 tum spelar in video upp till 4K/60fps och tar stillbilder i 20 megapixlar med upp till 14 b/s.

Styrsystemet har flertalet omgivande sensor till hjälp, som ser till att i möjligaste mån undvika kollisioner. Det finns sensorer både framåt, bakåt och nedåt. Sensorerna (som är av olika typ) hjälper också till att öka på precisionen vid start och landning, något som annars kan vara lite problematiskt för nybörjaren, speciellt i hårdare vindar.

Hög kamerakvalitet


Kameran har en 1 tums CMOS-sensor på 20-megapixel och egenutvecklad optik, bestående av åtta linselement i sju grupper. En annan stor skillnad mot tidigare modeller i serien, är att Pro utrustats med mekanisk slutare. Detta minskar problem med rolling shutter, som annars kan uppstå när du tar bilder av snabbrörliga motiv, eller exempelvis när drönaren flyger i hög hastighet.


Videoprocessorn är också kraftigare, och stödjer videoinspelning i H.264 4K/60fps eller H.265 4K/30fps. Båda med en bitrate på upp till 100 Mbps. Avancerade sensorer och processorer, säkerställer att man klarar de ökade kraven på detaljupplösning och bilddata som behövs för mer avancerad efterbearbetning.


Video kan spelas in i maximalt DCI 4K/60fps med en bitrate på 100 Mbps. Detta ger en förbättrad bildkvalitet vid exempelvis slowmotion-tagningar. Vid motsvarande bitrate ger H.265 (jämfört med H.264) en bättre bildbehandling, och fler möjligheter vid efterbearbetningen. Det i sin tur bidrar till bättre bildkvalitet rakt igenom. Inspelning i D-log (med ett högre dynamiskt omfång), gör att man får ut det mesta möjliga av bilddata (för exempelvis color grading).

Phantom 4 Pro kamera har en 24 mm vidvinkeloptik med ljusstyrka 2.8. Den har åtta linselement (varav två asfäriska) i sju grupper och har ett mycket kompakt format. Den ger hög detaljupplösning med låg distorsion och ger foton och videoklipp i hög kvalitet.

            Vi har giltigt flygtillstånd från:                                                     Vi har gällande ansvarsförsäkring via:

FlygfotoTolg                                                                                                                                        

Mats Olofsson

Tolgs Nöbbele Södergård 4

363 35 TOLG

0735-062147

mpj.olofsson@hotmail.com


Vi har egen självgranskningsrätt tilldelad av försvarsmakten vilket innebär snabb spridning/publicering.

Vi innehar FA-skatt


Vi är anslutna till: